Det Danske Drengekors Koncertkor er et klassisk drengekor. Drengene starter i koret, når de er ca 9 år og fortsætter, til deres stemmer går i overgang.

Korets repertoire spænder vidt. Der er fokus på den danske sangskat, som blandes med spændende og smukke udenlandske korværker. Koret optræder til en lang række koncerter i løbet af året både til private arrangementer og til offentlige koncerter. Derudover har Koncertkoret en årlig sommerturné, som har bragt drengene til bl.a. Kina, Færøerne og Grækenland.

Det Danske Drengekor har et mangeårigt samarbejde med Det Kgl. Teater. Koncertkorsdrengene er derfor ofte medspillere som børnesangere i forestillinger på Operaen.

Foruden medvirken i koncerter, events, turneer og forestillinger på Det Kgl. Teater får man som sanger i Koncertkoret også undervisning i hørelære, nodelæsning og stemmetræning.

Koncertkoret har prøve 2 gange ugentligt og koret ledes af chefdirigent Emil Ritter.
Medlemskontingentet udgør DKK 3300,- årligt, som betales i 3 rater af DKK 1100,-

Fra august 2023 øver Koncertkoret mandag og torsdag kl 16.30-18.30 i Lindevang Kirke.

De fleste drenge i Koncertkoret kommer fra korets egen korskole (juniorkor og spirekor) men det er også muligt at blive optaget direkte i Koncertkoret – kontakt venligst cf@detdanskedrengekor.dk