Dirigenter og daglig drift

Emil Ritter
Emil RitterDirigent
Emil Ritter har siden 2015 været dirigent for Det Danske Drengekor, hvor han også fungerer som arrangør og komponist.

Emil er uddannet sanger fra DKDM og har sideløbende med sin dirigentkarriere, sunget i en lang række kor og ensembler, bl.a. DR vokalensemblet, Holmens Kantori, og Holmens Herrekvartet.

Charlotte Borchorst Faurschou
Charlotte Borchorst FaurschouDaglig leder
Charlotte sidder på kontoret og står for kommunikation med både forældre og koncertsteder. Hun er uddannet bratschist og gammel korsanger og har tidligere været forstander på OrkesterEfterskolen.
Charlotte har det overordnede ansvar for korets drift og har øje for at hver sanger og familie trives og indgår bedst muligt i alle korets aktiviteter

Ved siden af jobbet i Det Danske Drengekor arbejder Charlotte med projektledelse, coaching og samarbejdsudvikling.

Anna-Sofie Larsen
Anna-Sofie LarsenBørnekorleder

Anna-Sofie er uddannet i musik og dansk fra Københavns Universitet med særligt fokus på kor og musikpædagogik. Sideløbende har Anna-Sofie undervist flere børnekor, pigekor og forskellige voksenkor – men hendes passion er korsang med børn og unge.

Hun er en dygtig korsanger, sangskriver og arrangør, som også kommer til udtryk i børnekorets korprøver. Med sit særlige fokus på at skabe de optimale rammer for læring hos børn, giver hun drengene gode musikalske oplevelser i starten af deres korsangerkarriere, og gør dem parate til, at de en dag skal rykke op i koncertkoret.

Astrid Kastensson Navarro-Alonso
Astrid Kastensson Navarro-AlonsoSangpædagog

Astrid kommer fra et liv som sopran i bl.a. DR Vokalensemblet, med en konservatorieuddannelse i sang og musikpædagogik fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Sideløbende har Astrid altid undervist i sang, både børn og voksne, og det er en hjertesag for hende at lave musik, hvor fællesskabet, det vokaltekniske fokus og arbejdet med børn står centralt.

Astrid giver hver enkelt dreng sangteknisk ballast til at løfte korets mange opgaver og lade stemmen udvikle sig sammen med kroppen.

Poul Rosenbaum
Poul Rosenbaumpianist

Poul akkompagnerer koret til både prøver og koncerter.

I mange år spillede han sammen med den berømte bassanger Aage Haugland, CD indspilninger og koncerter i mange lande.
I duoen ”Back To Bach” spiller Poul Rosenbaum klavermusik af J.S. Bach og Chopin sammen med jazz bassisten Mads Vinding.

Han har givet koncerter i Europa, USA, Mexiko og Kina, har indspillet over 25 pladeproduktioner med bl.a. klavermusik af Rachmaninoff, Liszt, Schumann, Medtner, Charles Griffes og andet repertoire fra det 20. århundrede.

Han er leder for Copenhagen Summer Festival og Øresunds Solist og var i mange år leder for Ishøj Kulturskole og MGK.

Daniel Bruun
Daniel Bruunpianist og organist

Daniel akkompagnerer koret til prøver, gudstjenester og koncerter.

Både koncertkoret og juniorkoret deltager flere gange om året i gudstjenester og andre arrangementer i Helleruplund Kirke.

Daniel er organist i Helleruplund Kirke sideløbende med en karriere som koncertorganist. Med flere anmelderroste CD’er har han markeret sig internationalt og har givet koncerter over hele Europa samt Colombia. Hans repertoire spænder vidt, men med særligt fokus på musikken fra det 19. og 20. århundrede.